Αυτός είναι! Τι συμβαίνει με Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ!






ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με τον Έλληνα φορ στον Δικέφαλο και γιατί ο Σαββίδης τον έχει βάλει σαν όριο;




Το όνομά του με τον ΠΑΟΚ έχει συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον Δικέφαλο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και, δικαίως, θεωρείται παίκτης - σημαία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πολύ περισσότερο τώρα που επέστρεψε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και, κυρίως, του έχει αδυναμία. Είναι γνωστή, άλλωστε, η σχέση του Άγγελου με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές...

Με τον Ιβάν Σαββίδη να βλέπει στο πρόσωπο του Σάλπι ένα σύμβολο για τον ΠΑΟΚ, από όλες τις απόψεις. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σαν χαρακτήρας. Αλλά και για έναν ακόμα λόγο: το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη είναι το μεγαλύτερο που θα υπάρχει φέτος στον Δικέφαλο.

Μιλάμε για 480 χιλ. ευρώ, χρήματα που δύσκολα κυκλοφορούν σε άλλες ομάδες, πλην Ολυμπιακού και που ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πάρει από τον ΠΑΟΚ.

Ταβάνι για τον Δικέφαλο, δηλαδή, το συμβόλαιο του Σάλπιγγίδη, όταν ακόμα και ο Ρατς ήρθε στην ομάδα με 450 χιλ. ευρώ. λιγότερα χρήματα, δηλαδή, από αυτά που λαμβάνει ο Έλληνας άσος...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...